Inloggen kennis database

Coaches

Het Polariteitenspel, het Juniorpolariteitenspel en het Gelijkspel zijn als ontwikkelingsinstrument erg geschikt gebleken voor coaches en kindercoaches. Het doel is tweeledig: als onmisbare tools en verdieping in de coaching. En als ontwikkelingsinstrument voor de coach zelf, om inzicht te krijgen in zijn of haar eigen talenten en kracht als coach. Het Polariteitenkabinet biedt verschillende dagtrainingen en er zijn mogelijkheden tot certificering als polariteitencoach.

Coaches

In de professionele coaching is er de laatste jaren veel veranderd. Er zijn veel verschillende coachingsmethodieken, technieken, typologieën. Het Polariteitenkabinet biedt coaches een belangrijke en direct toepasbare aanvulling op reeds bestaande methodieken.

Het Polariteitengedachtengoed creëert in dit verband ook als vanzelf het én-én denken en zorgt voor de balans tussen het eigen instrumentarium van de coach en het gedachtengoed rondom het Polariteitenspel. De coach verlegt de focus van de coachee naar een natuurlijk perspectief op al zijn of haar eigenschappen in polariteit. Gecoacht wordt daarbij op het loslaten van overtuigingen, gevoelens en gedrag, die het de eigenschappen van de coachee ondermijnen of negatief beïnvloeden. Belangrijke skills van de coach zoals instrumenten, methodieken, modellen, typologieën worden door het Polair denken sterker, vooral direct praktisch inzetbaar en dus effectiever.

 

Producten en trainingen

Als coach kun je kiezen voor het Polariteitenspel of Het Junior Polariteitenspel. Voor de coachee zelf is het Gelijkspel zeer geschikt en bruikbaar om individueel mee te oefenen. Het zijn eenvoudige, maar krachtige instrumenten om vast te stellen welke eigenschappen bijzondere aandacht en ontwikkeling nodig hebben om de coachee volledig tot ontplooiing te laten komen. Als je meer wilt weten over alle mogelijkheden van de spellen raden we je aan om een trainingsdag bij ons te volgen. Tevens bieden wij een mogelijkheid voor certificering als Polariteiten-coach. (Zie verder onder Trainingen).

  • Het Polariteitenspel is geschikt voor volwassenen en professionals.
  • Het Junior Polariteitenspel is geschikt voor alle personen qua reflectievermogen en kennis vanaf een jaar of acht.
  • Het Gelijkspel is geschikt voor de coachee (volwassen) om individueel mee te oefenen.
  • Introductietraining met het Polariteitenspel (alle doelgroepen).
  • Vervolgtraining (alle doelgroepen, mits Introductietraining gevolgd).
  • Certificering Polariteitencoach (coaches en professionals, mits Introductie- en Vervolgtraining gevolgd).
  • Boek € 24,50 (incl.9% Btw), Spellen € 27,50 (incl.21% Btw), ‘losse’ Training € 275,- (incl.21% Btw).
  • Zie Tarieven voor meer informatie over combinatiekortingen van de trainingen en zie Trainingen voor data.