Inloggen kennis database

Jij

Jij bent als mens een uniek iemand met jouw eigen mooie eigenschappen en talenten. Het Polariteitenkabinet biedt je de mogelijkheden erachter te komen wie jij bent, wat jouw talenten zijn en wat jou uniek maakt. Wanneer je daar onvoldoende besef van hebt, kun je veel stress en onbalans ervaren, met alle gevolgen van dien.

 

Heb je het gevoel dat je niet altijd reageert zoals je zou willen reageren? Gedraag je je anders op je werk en thuis?
Heb je het gevoel dat je alleen maar aan de eisen van je omgeving moet voldoen en dat je geleefd wordt? Ervaar je veel stress en/ of zit je zelfs in een burn -out? Kortom: je voelt je vaak niet jezelf en uit balans? Of ben je juist heel tevreden met jezelf en wil je jezelf nog beter leren kennen en te weten hoe je heel bewust in balans kunt leven?

Persoonlijke ontwikkeling is een natuurlijke bezigheid. Zonder ontwikkeling en groei leef je een re-actief leven, m.a.w. je wordt geleefd. Je gevoel, je gedrag en je zelfbeeld is dan volledig afhankelijk van de omgeving, van je prestaties en hoe jij voldoet aan de eisen en verwachtingen van anderen.

Er zijn veel verschillende methodieken voor persoonlijke ontwikkeling, soorten trainingen in communicatie en instrumenten voor coaching. Veel van dat soort trainingen en tools zijn vaak kortdurend effectief; je hebt daar maar even profijt van en na een tijdje verval je weer in je oude gedrag.
Het Polariteitenkabinet biedt met de verschillende spellen en het gedachtengoed een revolutionair inzicht in jezelf en tegelijkertijd praktische tools om dit in concreet en positief gedrag om te zetten.
De spellen zijn ontwikkeld om inzicht te bieden in jouw unieke eigenschappen en talenten. Nieuw hierin is het begrip: polariteit. Een polariteit is het gelijkspel tussen twee positieve tegenstellingen. Onze eigenschappen zijn in onszelf van nature ook als gelijkspel aanwezig. Zo is er geen eigenschap zorgzaamheid, zonder los te kunnen laten, geen empathie zonder voor jezelf op te komen, enz. Wanneer jouw eigenschappen in balans zijn, communiceer je makkelijker met je omgeving, benut je je talenten en heb je meer energie.
Je ervaart meer geluk en balans in jezelf en in je relaties, zowel privé als in je werk.

Door te ontdekken wie jij bent en wat jij van nature in huis hebt aan polariteiten, word je je bewust van wie jij bent en wie je wilt zijn. Je bent jezelf, diegene die je wílt zijn op je werk, thuis of in welke relatie dan ook. Met Het Gelijkspel win je door gelijk te spelen!

 

.

Aanpak

Polair denken en doen kan voor velen de oplossing zijn voor een noodzakelijk evenwicht zowel in jezelf als in je relaties. Wil je maximaal rendement uit jezelf halen, raden wij je aan zowel de training(en) als coaching te volgen.  Het Polariteitenkabinet biedt in samenwerking met Danny Warbout (D’Artagnan Consultancy B.V.):

  • Het Gelijkspel en/ of het Junior Polariteitenspel voor het inzicht in je unieke talenten (€ 27,50 incl. 21% Btw per stuk);
  • Het boek: ‘Het Polariteitenspel verbindt’ door Danny Warbout over Polair Leiderschap. (€ 24,50 incl. 9% Btw);
  • Individuele trainingen om alle mogelijkheden rondom de spellen en het Polariteitengedachtegoed te leren kennen
  • Individuele trainingen als onderdeel van een coachingstraject.
  • Coaching voor persoonlijke ontwikkeling, (herstel van) je balans, inzicht in jezelf, effectief leren communiceren, etc.
  • Meer informatie: ‘Trainingen en coaching’ en ‘Spellen en boek’.