Inloggen kennis database

Trainingen en coaching

  Het Polariteitenkabinet biedt verschillende trainingen aan, al of niet in combinatie met coaching. De Polariteitentraining met het Gelijkspel verrijkt deelnemers met een verrassend nieuw zelfinzicht.  Het gevolg van onze aanpak met training en coaching, betekent dat het polariteitengedachtegoed ook daadwerkelijk beklijft en de deelnemers hierdoor in staat zijn dagelijks een goede balans en geluk te ervaren zowel in werk als privéleven. Nieuw is de 3-daagse training Polariteitencoach op basis van ACT en de methodiek van het Gelijkspel, voor (coachend) leidinggevenden.

 

 

Waarom Polariteitenkabinet?

Er zijn veel verschillende trainingen gericht op de persoonlijk ontwikkeling. De Polariteitentrainingen zijn in die zin anders, omdat het een geheel nieuw perspectief biedt: het Polaire denken. De mogelijkheid wordt geboden er weer achter te komen wie jij van nature bent, wat al jouw talenten zijn en wat jou uniek maakt. Hierdoor ben je niet meer alleen maar gericht op het voldoen aan de eisen en verwachtingen van je omgeving, maar weet je welke positieve eigenschappen in balans van jou zijn.

Dus wil je: erachter komen welke overtuigingen, gedachten en gevoelens een negatief effect hebben op het gelijkspel tussen je eigenschappen? De balans in jezelf hervinden? Erachter komen welke eigenschappen in jouw schaduw zijn beland, die ont-wikkeld moeten worden (de wikkels moeten eraf)? Geen stress, onbalans en/ of burn-out meer, maar zijn wie je wilt zijn, zoals je bedoeld bent? Kortom: als je gelukkiger wilt leven en/ of andere mensen wilt ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling in het licht van Polariteiten, kies dan voor de trainingen en coaching van het Polariteitenkabinet!

Trainingen

De trainingen, met Danny Warbout en Fleur Mulder als vaste trainers, worden gegeven in het Grand Hotel Beatrix, te Den Helder. Deze trainingen zijn individueel te volgen en losstaand of als team en collega’s en als onderdeel van een traject.

Er is een training met het Gelijkspel, waarin je kennis maakt met het begrip Polariteiten en je je eigenschappen in Polariteit leert kennen, door middel van het Gelijkspel. Er wordt inzicht geboden in het ont-wikkelen van gedrag dat uit balans is geraakt. 

Daarnaast bieden we een 3-daagse training voor Polariteitencoach, op basis van ACT en het Polariteitengedachtegoed voor (coachend) leidinggevenden, HR medewerkers of coaches. 

 

Coaching

Coaching door het Polariteitenkabinet, met Fleur Mulder als vaste coach, richt zich op de transfer naar nieuw gedrag, gedachten en gevoelens. Door middel van verschillende coachingsmethodieken en -technieken als Voice Dialogue, Transactionele Analyse, RET, afgestemd op de coachee, wordt de coachee uitgedaagd zijn of haar polariteiten in balans in te zetten en zowel in werk, studie als privé een goede balans en geluk te ervaren.

Gemiddeld bestaat een coachingstraject uit 3-8 sessies, van ongeveer 1,5 uur per keer, die in het begin een keer in de week plaatsvinden en meestal later in het proces minder frequent zijn. Een coachingstraject begint met een eerste gesprek, het intakegesprek. Hierin stellen we samen vast wat de coachvraag is, wat jij wilt bereiken met coaching en maken we kennis met elkaar. Een karakterstructurenprofiel in combinatie met een polariteitentest is ook een vast onderdeel van de coaching. Een coachtraject kan op elk gewenst ogenblik gestopt worden door de coachee (of opdrachtgever).Coachingsgesprekken vinden plaats op locatie, de werkplek of in een zgn. Coachhuis. Coachingsgesprekken hebben een vaste prijs inclusief reiskosten.

 

 Data Trainingen

  • 20 september 2024 Training Gelijkspel (€550,- incl.lunch, Gelijkspel en boek “Waarom wisten wij dit niet eerder?”).
  • Polariteitencoach 3-daagse start: 27 september 2024, dag 2: 18 oktober 2024, dag 3: 22 november (€1650,- totaal excl.Btw).
  • Informeer naar de mogelijkheden voor teamtrainingen en/of coaching en/of korte presentaties op locatie.
  • Voor informatie en/ of aanmelden: info@polariteitenkabinet.nl