Inloggen kennis database

Levering en retourneren

Levertijd

Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Helaas kunnen we niet garanderen dat je de volgende dag je bestelling al in huis hebt. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen we je hier rekening mee te houden. Wij verzenden via Post.nl.

Verzendkosten

Hoe meer je bestelt, hoe meer Het Polariteitenkabinet van de verzendkosten voor eigen rekening neemt en des te minder je betaalt.
– Voor een spel of een boek betaal je € 5,- verzendkosten.
– Vanaf twee producten betaal je geen verzendkosten.

Wat wij verzendkosten noemen is opgebouwd uit: kosten van de verpakking, handelingskosten (inpakken en verzendklaar maken van de bestelling), tarieven voor het versturen, kosten van het betalingsverkeer (iDEAL) en administratiekosten.

Betaling

Betaling van je bestelling is alleen mogelijk via iDEAL. Als dat voor jou niet lukt, stuur dan een email. Je krijgt dan een factuur. Zodra de betaling binnen is worden de artikelen opgestuurd.

Producten

Alle producten worden nagekeken voor ze worden opgestuurd. Heb je het idee dat een ontvangen product niet in orde is, dan verzoek ik je contact op te nemen met ons.

Retourneren

Zoals wettelijk is vastgesteld kan je inkopen via internet binnen 14 werkdagen retourneren, mits het artikel onbeschadigd is. Deze tijd gaat in op het moment dat je het artikel ontvangt. Gesealde verpakkingen mogen niet opengemaakt zijn, omdat het product dan niet meer verkoopbaar is. Als je iets retour wilt sturen komen de verzendkosten daarvan voor jouw rekening.
Wanneer je iets retourneert stuur ons dan een email via info@polariteitenkabinet.nl. Zodra we je retourzending onbeschadigd hebben ontvangen, zullen we je geld terugstorten.